VIBROKALCIT Plus 750 g

VIBROKALCIT Plus 750 g

8.50 

VibroKALCIT plus je prirodan mineralni dodatak namijenjen poboljšanju rasta, većem prinosu i potpunijoj zaštiti bilja iz obitelji Solanaceae (rajčice, paprike, patlidžani, krumpiri, industrijska konoplja, duhan i ostale).

Dobiven je uporabom nanotehnologije, gdje je postignuta visoka usitnjenost čestica, koje biljke lagano usvajaju. Sastoji se od bitnih minerala poput kalcija, cinka, mangana i molibdena, koji su potrebni za normalan rast i razvoj biljaka, a pogotovo kod porodice biljaka Solanaceae.

VibroKALCIT plus – prirodan mineralni dodatak i stimulator rasta bilja

VibroKALCIT plus je prirodan mineralni dodatak namijenjen poboljšanju rasta, većem prinosu i potpunijoj zaštiti bilja iz obitelji Solanaceae (rajčice, paprike, patlidžani, krumpiri, industrijska konoplja, duhan i ostale). Dobiven je jedinstvenim procesom vibro aktivacije minerala (VAM) koji omogućuje iznimno visoku iskoristivost minerala i upotpunjava potrebe biljke za mikroelementima.

Ca – Iznimno važan za zdravlje biljaka. Pomaže u izgradnji staničnih stjenki, utječe na otpornost biljaka i rast u cijelom periodu vegetacije. Važan je za razvoj korijenskog sustava, reproduktivnog razvoja, sintezu proteina i proteina, te apsorbiranje kalija.

Zn -Tvori dijelove proteina, membrana i hormona rasta.

Mn -Ključna uloga u fiziologiji biljke. Pomaže fotosintezi, disanju, iskoristivosti dušika i produljenju korijenskih stanica. Štiti korijenje od loših mikroba.

Mo -Važan u stvaranju enzima koji kasnije imaju važnu ulogu u pretvaranju amino kiselina u proteine.

Doziranje

Primjena VibroKALCIT plus počinje u trenutku kada biljka razvije strukturu od najmanje 3 listića.

Primjena u zemlju: Osigurati svakoj biljci 15 g VibroKALCIT plus u periodu vegetacije.

Lisna primjena:
– manji vrtovi i kućno bilje: 5 g/1l vode.
– velike površine: 750 g dovoljno za 150l vode (prvo otopiti u manjoj količini cca. 20l i nakon toga umiješati u ostatak vode).
Tretman se ponavlja svakih 14 dana u periodu vegetacije.

Preporuka za vanjsku upotrebu: Primijeniti proizvod u jutarnjim satima. Idealna temperatura 8°C do 20°C. Za najbolju iskoristivost bilo bi dobro da 3 dana nakon primjene ne pada kiša.

VibroCALCITE plus potpuno (100%) je topiv u vodi.

Najbolji učinak postiže se kombinacijom s proizvodom za poboljšanje kvalitete tla VibroLAND.

Dodatne informacije

Težina 0.9 kg

Povezani proizvodi

Newsletter Subscribe

x