Stručno savjetodavstvo i prodaja proizvoda za ekološki uzgoj

FARMECOCHEM d.o.o.

FarmEcoChem d.o.o.
OIB: 05303310751
Klanjčić 18, 10000 Zagreb

Direktor:
mr. sc. oec. Andrej Jelčić, dipl. ing. agr.

Tvrtka FarmEcoChem d.o.o. je tvrtka osnovana sa ciljem pružanja stručne pomoći i prodaje preparata za ekološki uzgoj. Naš zadatak je da smo oslonac u ekološkoj proizvodnji, da pratimo zakone, novosti na tržištu, širimo znanja ekološkim uzgajivačima, kako bi segment ekološke poljoprivrede postao jači. Od sada tvrtka FarmEcoChem d.o.o. brine da ekološki uzgoj bude stručan i organiziran, a biljke da budu zdrave a prinosi visoki. Poručujemo konvencionalnoj poljoprivredi da se bilje može profesionalno ekološki uzgajati, te da hrana dobivena takvim uzgojem je ono čemu svi moramo težiti. Naš cilj je vratiti balans u okoliš uz proizvodnju zdrave hrane. Postanite nam partner i pokažimo što sve možemo zajedno.

Proizvodi koji nudimo su od kvalitetnih Evropskih tvrtki, koje već dugi niz godina rade na razvoju ekološke poljoprivrede u svijetu.

FarmEcoChem d.o.o. nudi proizvođačima mogućnost da na jednom mjestu dobiju informaciju o uzgoju i ekološkim preparatima. Nama je cilj da preporučimo najbolje rješenje koje struka i znanost nude u ekološkom uzgoju. Mi želimo zadovoljnog potrošača kojem će preporučeni proizvodi riješiti njegov problem.

Stručno savjetodavstvo i prodaja proizvoda za ekološki uzgoj

Zašto odabrati FarmEcoChem?

image
01
Stručnost i znanje
Proizvodi za upotrebu u EKO uzgoju su novost u području agronomije. Znanje o njihovom djelovanju i uporabi postalo je dostupno. Uporaba takvih proizvoda pomaže u EKO uzgoju da se postignu optimalni uvjeti u uzgoju, gdje su prinosi stabilni. FarmEcoChem je mjesto gdje uzgajivači dobivaju znanje i stručno rješenje za svoje probleme.
image
02
100 % organski
Proizvodi koji se koriste u EKO uzgoju potpuno su razgradljivi u okolišu i razgrađuju se na prirodne sastojke. Nemaju negativnog utjecaja na biljku i okoliš, već obrnuto, samo korist gdje se uzgaja visoko kvalitetna hrana. Priroda je davno stvorila rješenja, a na nama je da ih prepoznamo i upotrijebimo. Ako biljci pružimo zdravlje, ona će proizvesti zdravu hranu.
image
03
Očuvanje okoliša
Pesticidi i mineralna gnojiva današnje kemijske industrije su unazadili tlo i okoliš. Biljke koje uzgajamo u degradiranom i onečišćenom tlu ne mogu stvoriti hranu s visokim udjelom hranjiva. EKO uzgojem ne unosimo štetne tvari u okoliš te time pomažemo prirodi da se oporavi. EKO uzgojem utječemo na brži oporavak tla i smanjenje onečišćenja. Stvaramo uvjete za čist okoliš.
image
04
Zdravlje
Izabrati organsku hranu za nas, a pogotovo za djecu, jedna je od najboljih odluka koju možemo donijeti. Izbjegnimo tihu pandemiju bolesti uzrokovanih izloženosti pesticidima i kemikalijama. Ispravan razvoj ljudskog tijela ovisi o zdravoj prehrani. Kada se hranimo ispravno, tijelo je zdravo. Zdravlje ljudi je od neprocjenjive važnosti, zato birajmo EKO.