Maska univerzal 250 ml

Maska univerzal 250 ml

7.36 

Maska UNIVERZAL je sredstvo koje svojim karakterističnim mirisom odbija ptice i insekte. Upotrebljava se u povrtlarstvu, ratarstvu i cvjećarstvu. Intenzivni mirisi preparata djeluju kao ekološki repelent.

Sastav: MaskaUNIVERZAL je koncentrirani macerat crnog luka, celera i hrena.

Način primjene: Preventivno prskanje po listovima i stabljici (folijarno). Primjena i u sistemima za navodnjavanje (irigaciju). Odbija ptice i time štiti cijevi za navodnjavanje, koje zbog vode buše cijevi na polju.

Maska UNIVERZAL je sredstvo koje svojim karakterističnim mirisom odbija ptice i zemljišne štetnike. Upotrebljava se u povrtlarstvu, ratarstvu i cvjećarstvu, primjenom po listu. Intenzivni mirisi preparata djeluju kao ekološki repelent, te tjeraju ptice od mladih presadnica i klijanaca.

Sastav: MaskaUNIVERZAL je koncentrirani macerat crnog luka, celera i hrena.

Način primjene: Preventivno prskanje po listovima i stabljici (folijarno). Primjena i u sistemima za navodnjavanje (irigaciju). Odbija ptice (vrane), koje zbog vode buše cijevi za navodnjavanje.

Upotreba: 30-50 ml Maske UNIVERZAL na 10 litara vode (koncentracija 3-5 %). Poprskati površinu biljke. Primjena se može primjenjivati više puta tokom vegetacije. Primjenjuje se preventivno, odnosno prije pojave štetočina. Tretman ponavljati svakih 7-10 dana.

Nema karencu.

Proizvod Maska UNIVERZAL ne sadrži kemikalije (pesticide i dr.).

Pakiranje: 250 ml.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Povezani proizvodi

Newsletter Subscribe

x