MASKA Germ repelent za ptice 0,5 L

MASKA Germ repelent za ptice 0,5 L

21.09 

MASKA Germ je proizvod napravljen od prirodnih spojeva biljaka, namijenjen za zaštitu sjemena od napada zemljišnih štetočina i ptica.

Djelovanje: MASKA Germ svojim karakterističnim mirisom odbija zemljišne štetočine i ptice. Intenzivni mirisi djeluju kao repelenti.

PRIMJENA: U ratarstvu i povrtlarstvu za tretiranje sjemena radi zaštite od napada zemljišnih štetočina i ptica. Pomiješati 0,5 l proizvoda sa dvije sjetvene jedinice kukuruza ili 5 kg sjemena suncokreta u zatvorenim sistemima za miješanje.

MASKA Germ repelent za ptice je proizvod napravljen od prirodnih spojeva biljaka, namijenjen za zaštitu sjemena od napada zemljišnih štetočina i ptica.

Djelovanje: Svojim karakterističnim mirisom odbija zemljišne štetočine i ptice. Intenzivni mirisi djeluju kao repelenti. Zbog repelentnog djelovanja (odbijanja) na zemljišne štetnike, sjeme i mlade biljke su zaštićene tijekom klijanja. Rast biljaka je brži. Ptice ne prave štete u nasadu, zbog njim neugodnog mirisa te izostanka kukaca koji su njihova hrana.

MASKA GERM repelent za ptice je 100% organski preparat, bezopasan za okoliš, ljude i životinje, ali izrazito neugodnog mirisa i okusa! S obzirom na drastično ukidanje pesticida ostaje kao jedini preparat za tretman sjemena od iduće godine! Pogodan je za samostalno tretiranje sjemena, npr. u miješalici za beton i kompatibilna sa svim profesionalnim sistemima za tretiranje sjemena(doradni centri).

Prednosti proizvoda Maska germ:

  • Organski proizvod
  • Proizvod 2 u 1 (repelent za ptice i zemljišne štetnike)
  • Registriran za ekološku proizvodnju – EC regulativa br. 834/2007
  • Siguran za životnu sredinu
  • Siguran za rukovanje
  • Bez ostataka pesticida i toksičnih tvari
  • Nema karencu
  • Pogodan za hobi i profesionalnu upotrebu

PRIMJENA MASKA GERM REPELENT ZA PTICE

Kukuruz: 250 ml proizvoda na 25.000 zrna, odnosno 7-10 kg sjemena kukuruza.

Suncokret: 250 ml proizvoda na 2,5 kg sjemena suncokreta.

Soja i grašak: 250 ml proizvoda na 25.000 zrna, odnosno 7-10 kg sjemena.

Primjena proizvoda neposredno prije sjetve. Pomiješati sadržaj sa sjemenom, te ostaviti da se sjeme posuši. Nakon toga provesti sjetvu s tretiranim sjemenom.

Sastav: 100% koncentrirani macerat crnog luka, celera i peršinovog lista, ne sadrži kemikalije (pesticide i dr.).

Ne preporučuje se miješanje sa drugim sredstvima za istu namjenu. MASKA Germ nije za ljudsku ishranu i ishranu životinja. Dozvoljena uporaba u ekološkoj poljoprivredi.

Karakteristike proizvoda MASKA Germ su ispitane na katedri za pesticide I ZZJZ u Osijeku.

Način čuvanja: Čuvati na suhom i provjetrenom mjestu u originalnoj ambalaži na temperaturi većoj od 5oC.

Rok važenja: 3 godine od datuma proizvodnje.

Pakiranje: 0,5 l

Dodatne informacije

Težina 0.6 kg

Povezani proizvodi

Newsletter Subscribe

x