Bio 3 Ferro 1 L

Bio 3 Ferro 1 L

16.48 

Bio 3 Ferro inovativan je proizvod na bazi vototopivog željeza, koji omogućuje kvalitetno usvajanje željeza (Fe) od strane biljaka.

Koristi se preventivno po listu biljke. Kod slučaja kloroze zbog niskih temperatura, prekomjernog potapanja itd, poželjna je kurativna primjena. Proizvod se preporučuje za sve kulture koje su izložene željeznoj klorozi.

Primjena folijarno 1-2 l/ha svakih 10-15 dana do nestanka simptoma kloroze.

Kategorija:

Bio 3 Ferro inovativan je proizvod na bazi vototopivog željeza, koji omogućuje kvalitetno usvajanje željeza (Fe) od strane biljaka.

Sastav: 6.0% -tno vodotopivo željezo.

Kategorija: EZ gnojivo

 

PRIMJENA: Koristi se preventivno po listu biljke. Kod slučaja kloroze zbog niskih temperatura, prekomjernog potapanja itd, poželjna je kurativna primjena. Proizvod se preporučuje za sve kulture koje su izložene željeznoj klorozi.

DJELOVANJE: Bio 3 Ferro je gnojivo na bazi željeza, formulirano novom tehnologijom koja koristi anorganske mikročestice velike površine, što omogućuje ravnomjernu raspodjelu proizvoda na tretiranoj vegetaciji. To podrazumijeva brzu apsorpciju mikrohranjivih sastojaka, što dovodi do brzog, učinkovitog i dugotrajnog djelovanja na nedostatak željeza (Fe).

AKTIVNA TVAR: vodotopivo željezo (Fe) 6,0%

FORMULACIJA: tekuća suspenzija

STANDARDNA DOZA: Folijarno: 1-2 l/ha svakih 10-15 dana, dok simptomi ne nestanu.

Dodatne informacije

Težina 1.3 kg

Povezani proizvodi

Newsletter Subscribe

x