Insectosec dijatomejska zemlja 2 kg

Insectosec dijatomejska zemlja 2 kg

46.21 

InsectoSec ima snažno isušujuće djelovanje protiv crvene grinje (tekuti) i ostalih ektoparazita. Paraziti se oprašuju vlastitim kretanjem te uskoro nakon tretiranja dolazi do isušivanja i ugibanja.

Preparat je fini prah izrađen od 100 % dijatomejske zemlje (prah od fosilnih šljunčanih algi). Kao takav ne podliježe razgradnji i nema pojaave rezistencije. Nije štetan za čovjeka i životinje.

Insectosec je preparat u prahu protiv grinja (Dermanyssus gallinae) i ostalih parazita – InsectoSec® 1000 g/kg dijatomejska zemlja (fosilno taloženje šljunčanih algi).

Perad: crvena grinja (Dermanyssus gallinae)
Aktivna tvar Insecoseca je 100 % dijatomejska zemlja i kao takva ne podliježe razgradnji.

  • djeluje protiv parazita s visokim mortalitetom štetnika
  • nema rezistencije na temelju bio-fizickih učinaka

Djelovanje:

InsectoSec kao dijatomejska zemlja ima snažno isušujuće djelovanje protiv crvene grinje i ostalih ektoparazita.
Paraziti se oprašuju vlastitim kretanjem te uskoro nakon tretiranja dolazi do isušivanja i ugibanja.

Primjena:

InsectoSec se koristi za oprašivanje okoline u kojoj životinje borave – nije potrebno direktno tretiranje zaražene peradi. Paraziti ce biti obuhvaćeni kretanjem peradi te će se prah prenositi s jedne na drugu jedinku. Potrebno je oprašiti sve dijelove nastambe – gnijezda, donji dio krovišta, prečke za sjedenje i slična skrovišta.
InsectoSec® se optimalno raspršuje ručnim strojem za oprašivanje, a kod većih površina pištoljima za prašenje na kompresorski pogon.

Potrebno je oprašiti sve dijelove nastambe – gnijezda, donji dio krovišta, prečke za sjedenje i slična skrovišta. Nije potrebno direktno tretiranje zaražene peradi pa je samim time i njegova primjena jednostavnija i brža. Paraziti će biti obuhvaćeni kretanjem peradi te će se prah prenositi od jedne do druge jedinke. Kod manjih površina InsectoSec® se optimalno raspršuje ručnim strojem za oprašivanje, a kod većih površina i u kavezima – pištoljima za prašenje na kompresorski pogon.

Ovisno o stupnju zaraze, sve površine u kojima boravi perad potrebno je tretirati s 30 do 50 grama InsectoSec®-a/m2. Preparat je dostupan u i u pakiranjima od 200 grama – u bočici za raspršivanje i 15 kilograma.

Količina:

Ovisno o stupnju zaraze: 30-50 g InsectoSec®/m2.
Kod korištenja biocida potreban je oprez. Prije upotrebe pažljivo pročitajte sastav i primjenu.

Apliciranje:

  • ručni aparati za raspršivanje za manje površine
  • pištolj za prašenje na kompresorski pogon kod većih površina i kaveza

Pakiranje: Karton 2kg

 

Dodatne informacije

Težina 2.30 kg

Povezani proizvodi

Newsletter Subscribe

x