Žute ljepljive ploče 25 x 40 cm

Žute ljepljive ploče 25 x 40 cm

19.29 

Žute ljepljive ploče koriste se za kao vizualne klopke, a namijenjene su za praćenje populacije brojnih štetnih kukaca kao što su: američki cvrčak, lisne uši, bijele mušice, trešnjine muhe, lukove muhe, repičine pipe i orahove muhe.

Primjena u voćnjacima, vinogradima, vrtovima, rasadnicima i zatvorenom prostoru.

Dimenzija ploče 25 x 40 cm.

Kategorija:

Žute ljepljive ploče za praćenje štetnika.

Ljepljive ploče žute boje koriste se za kao vizualne klopke, a namijenjene su za praćenje populacije brojnih štetnih kukaca kao što su: američki cvrčak, lisne uši, bijele mušice, trešnjine muhe, lukove muhe, repičine pipe i orahove muhe.

Primjena u voćnjacima, vinogradima, vrtovima, rasadnicima i zatvorenom prostoru.

NAČIN UPORABE:
Za amatersku uporabu kod povrća ili cvijeća preporuča se postaviti 2 ploče nasvakih 5 m2 ili 20 do 24 žutih ploča na 100 m2 ili jedna ploča na svako stablo voćke.
Za profesionalnu uporabu ljepljive ploče za praćenje leta i brojnosti populacije najbolje je postaviti u voćnjak u gornji dio krošnje tako da je žuta strana ploče izložena suncu.
Preporuča se staviti 2 ploče na hektar.
Kada je ljepljiva površina ploče prekrivena štetnicima, potrebno ju je zamijeniti novom pločom.

Način djelovanja: Kukci privučeni bojom ploče slijeću na ljepljivu površinu, gdje se zalijepe. Praćenjem brojnosti određenog štetnika, utvrđuje se prisutnost određenog štetnika i brojnost njegove populacije.

Sastav: Ploče premazane prozirnim ljepilom

Sadržaj:10 komada žutih ploča (dimenzija 40 x 24,5 cm)

Skladištenje: Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od hrane, pića i stočne hrane. Odložiti sadržaj/spremnik u skladu s nacionalnim propisima za zbrinjavanje plastike.

Pogledajte i bijele ljepljive ploče.

Dodatne informacije

Težina 1 kg

Povezani proizvodi

Newsletter Subscribe

x